resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 599
    zamanında kendisine yapılan acımasız eleştiriler jardel için de yapıldı. felipe için de yapıldı. kaliteli bir oyuncudur kendisi. evet sabrı hakediyordur elano. gerçek hayatı pes gibi oyunlardan ibaret sananlar için elano pek tatmin edici değildir.

    ayrıca hangi mantıkla lincoln ile karşılaştırır kendisi onu anlamadım. lincoln ile tamamen zıttır. hem oyunu hem karakteri olarak. galatasaray'ın hedeflerini taşıyacak bir futbolcu değilmiş. hadi ordan. premier lig'de istikrarlı bir düzeyde top oynamış. milli takımında kaka'nın yanında oynayan bir adam galatasaray'ın hedeflerini taşıyacak kapasitede olmuyor. gerçekten çok ilginç. zaten premier lig gibi dandik bir ligde oynayan adam bizim hedeflerimize uygun değildir. değil mi moruk?

    tekrar ediyorum bu adamı lincoln ile kıyaslamak futbol adına ihanettir. lincoln gibi adamlara premier lig'in kapısını göstermezler. lincoln'ü deli gibi destekleyenlerden biriydim. ama o karakter yapısı ve gevşekliği ile olmaz. ama elano tam anlamıyla düzgün karakterli bir adamdır. hedefleri vardır.

    evet tekrarlıyorum heinz, saidou, inamoto gibi isimleri izlemiş, dikine bir pas vermesi için yıllarca dua etmiş kişiler bugün bu transferi beğenmiyor. ne alalım ulan? gerrard mı, lampard mı? bu adamın bir üst seviyesi bahsettiğim isimler oluyor. elano'yu beğenmeyebilirsin ama yeteneksiz demek, hele hele galatasaray'ın çapının hedefinin altında bir adam demek ayıptır.

    evet. sabredilmelidir. edilecektir. lincoln'e iki yıl sabredenler(en başta ben) bu adama da sabredecektir. etmelidir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın