resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 1447
    muslera, mariano, maicon, linnes, fernando, n'diaye, belhanda, garry, gomis şimdilik banko 11 oyuncularımız. asamoah hazır olduğu zaman linnes'in yerine geçecektir. feghouli de hazır olduğu vakit garry'yi kesecektir, tolga'yı değil. hocanın tolga ve serdar'dan çok çabuk vazgeçeceğini sanmıyorum. özellikle tolga'dan. şimdi yukarıdaki kadroda 9 yabancı var. maç kadrosuna 11 yabancı yazılabiliyor. bu nedenle denayer, garry ve linnes 3'lüsünden biri muhakkak tribünde olacak. bu 3 isimden linnes tribüne en yakın isim gibi görünüyor maalesef. özellikle de denayer eğer iyice oturursa kadroya, garry de silah olarak kulübede tutlacağı için linnes tribünün müdavimi olur. zaten tudor'un fiziksel açıdan kendisini çok beğenmediğini de duyuyoruz.

    ama linnes çalışkan adamdır ve lig uzun bir maratondur. her an kendisine ihtiyaç olabilir. özellikle asamoah'ın orta saha rotasyonunda da sık sık kullanılacağını düşünüyorum. dolayısıyla linnes her an kendisine ihtiyaç olacakmış gibi hazır olmalıdır sezon boyunca.

    edit: kazansevervethe raggedy doctor uyardılar. 21 kişi bildirince 12 kişi yazılabiliyormuş. bunu bilmiyordum. derhal alın moura'yı al al al al! *
App Store'dan indirin Google Play'den alın