resim
Hatem Ben Arfa
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fransa
  • 224
    elinde valbuena, guliano ve ozan tufan bulunan takımın yapacağı en anlamsız transfer olur. oysa fenerbahçe'nin 17/18 sezonu için ciddi şekilde dinamik bir 8 numaraya ihtiyacı var.

    mehmet topal form tuttuğunda kim ne derse desin baya iyi ön liberodur. bölgesini tek başına çok iyi götürür. üstelik istikrarlıdır da.

    ancak bir futbolcu birlikte oynadığı arkadaşlarıyla form tutuyor. bakınız tolga ciğerci. ben arfa çok üst seviye bireysel yeteneğe sahip. fakat ozan orta sahalarına bizdeki selçuk inan etkisini yaratıyor. joseph mi ben arfa mı derseniz mesele takım olmaksa ben joseph derim.

    soldado, valbuena ve guliano yeterince yaratıcı oyuncular. ayrıca izlediğim kadarıyla dirar da formda bir takımda gösterişsiz ama faydalı futbol oynayacak bir futbolcu. bu isimleri iyi bir sekiz numarayla desteklerse fenerbahçe, mesela alamadığımız imbula seviyesinde, o zaman hep arkalarında olan hakem desteği ile ligi son haftalara kadar götürebilir.

    fakat joseph de souza'yı satıp ben arfa'yı alırlarsa rijkaard'ın galatasaray'ına dönerler. iyi bir ön hat, kötü savunma, kötü orta alan. bol gollü mağlubiyetler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın