• 1189
    yazlığımın olduğu sitede bir fenerbahçe divan kurulu üyesi var. hatta kendisi divan kurulunda aziz aleyhine konuşma yapmayı düşünüyor ancak çekindiğini söylüyor. kafama sandalye atabilrler, daha büyük sıkıntılar çıkabilir diyor. kendisinin bir yakını da fenerbahçe bünyesinde çalışıyordu bir dönem.

    neyse, bugün kendisinin evinde balkonda oturuyoruz. konu geldi haliyle futbola. fenerbahçe'yi gömdük. galatasaray'ın transferlerini taktir ettik. geldik milli takıma. diyor ki takımlar yerli oynatmıyor, yabancı sınırı geri gelmeli. tabi direk agresif bir tavır takınmadım. severim kendisini çünkü. hemen yabancı sınırı genişlediğinden beri ihraç ettiğimiz futbolcuları öne sürdüm. almanya'da yabancı sınırı olmadığından falan bahsettim. biraz örneklerle açıklama yoluna gittim. kendisi de sabit fikirli biri olmadığı için aslında haklısın dedi.

    sözün özü, etrafınızda sınır geri gelmeli diyen kim varsa hemen neden diye sorup, verdiği cevaba karşı elinizdeki bilgileri sunun. yabancı sınırının zararlarından bahsedin. karşınızdaki makul biriyse, insanlığın %99.9'unun siyah dediği renge pembe demiyorsa, büyük ihtimalle yabancı oyuncu sayısının serbest olması gerektiğini söyleyecektir sohbetinizin sonunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın