resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12039
    25.000 € maçbaşı ücret almakta, tüm kulvarlarda oynadığı maçlar dahil. takımın en yüksek maçbaşı alan oyuncusu. sanıyorum bir arkadaş uyarmıştı geçen hafta, yedek olduğunda da tam ücreti almakta oyuna girmese dahi.

    şimdi ne güzel "yerine altyapıdan oyuncu koyulsa olmaz mı" denilmiş; gayet de güzel olur. olur da top selçuk'un saklandığı bölgeye gelirse(pozisyondan kaçan adam) topu alıp, 3-4 saniye geçirip sağına soluna gerisine pas atsın diye 70de oyuna sokuluyor anlaşılır gibi değil. birde buna kılıf uydurmuşlar top tutup oyunu yavaşlatsın şeklinde, saçmalığın daniskası, söyleyecek kelime yok buna hakikaten daha ağır konuşmamak için zor tutuyorum kendimi, böyle bir mantık olabilir mi...

    sırf "qaptan" diye yedek kulübesine oturtulmakta, hatta oyuna sokulmakta.. hadi kulübeyi anladım da 1 tane altyapı oyuncusu koy bari.. adam 80de oyuna giriyor 85'de adelesi atıyor ben buna gülerim işte. yaptığı işi bırak altyapı oyuncusunu biraz yaşı 20-30 arasında, kondisyonu normal olan şu sözlükten rastgele adam seçsek de yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın