• 1
    2017-2018 sezonu uefa şampiyonlar ligi grup aşamalarındaki 32 takımın 8 gruptaki eşleşmelerinin yapılacağı kura. türkiye'yi beşiktaş temsil ediyor. aynı zamanda azerbaycan temsilcisi qarabağ da ülkesini ilk kez bu aşamada temsil edecek.

    pot 1: real madrid (esp, holders), bayern münchen (ger), juventus (ita) benfica (por), chelsea (eng), shakhtar donetsk (ukr), monaco (fra), spartak moskva (rus)

    pot 2: barcelona (esp), atlético madrid (esp), paris saint-germain (fra), borussia dortmund (ger), sevilla (esp), manchester city (eng), porto (por), manchester united (eng)

    pot 3: napoli (ita), tottenham hotspur (eng), basel (sui), olympiacos (gre), anderlecht (bel), liverpool (eng), roma (ita), beşiktaş (tur)

    pot 4: celtic (sco), cska moskva (rus), sporting cp (por), apoel (cyp), feyenoord (ned), maribor (svn), qarabağ (aze), rb leipzig (ger)

    aynı zamanda uefa yılın oyuncusu, yılın kadın oyuncusu, yılın kalecisi, yılın defans oyuncusu, yılın orta saha oyuncusu ve yılın forvet oyuncusu gibi ödüllerin de dağıtılacağı bu tören, tsi 19.00'da başlayacak, trt spor ve ntv spor'dan da naklen yayınlanacak.

    şampiyonlar ligi final maçı 26 mayıs 2018'de ukrayna'nın başkenti kiev'de nsk olimpiyski stadyumu'nda oynanacak.

    ayrıca kura demişken: https://www.youtube.com/watch?v=vfw7bc8TiaE
App Store'dan indirin Google Play'den alın