resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13165
    "ne hissettiğimi söylemezsem ölürüm" diye bitirmiş. ben de ölürüm o zaman söylüyorum arda, bak aslanım. selçuk efendi östersund maçında bilerek ve kasten takımın elenmesini istemiştir. kasten diyorum bak. tudor'un ayağını kaydırmak için herşeyi yaptı. geçen sezon teknik direktör riekerink'inde gitmesini selçuk istedi, hatta fatih terim sonrasındaki tüm teknik direktörlerin gitmesini istedi, çünkü rahat değildi. mancini, prandelli, hamza, mustafa denizli, riekerink hepsinin ayağını bu kaydırdı. tudor'a da çalıştı ama dursun özbek tudor'un arkasında durdu.

    bunları tabi ki kanıtlayamam ama şurası açık ki tudor varken -mecbur kalinmadikca- oyuna giremeyecek. onun yerinde olsam, çok büyük galatasaraylı ise ben ayrılmak istiyorum, ayrilamazsam da yıllık ücretim 1 milyon euro olsun, maç başı da istemiyorum desin. o zaman biz de senin gibi adam bu deriz.

    arda, düş artık şu takımın yakasından, sana ne arkadaşım selçuk inan'dan, saygıdan sevgiden. sana ne?

    sabri hepinizden daha büyük galatasaraylı be. ne olursa olsun işini yapan, küfür de yese formanın hakkını vermeye çalışan biriydi.

    utanmıyor musunuz ?

    ama yok, eski galatasaray taraftarı yok karşınızda, takip eden, ilgilenen, basının her dediğine inanmayan, sorgulayan ve sadece galatasaray'ı düşünen taraftar var.

    o taraftar, yönetim yüzünden maliyeci, muhasebeci, emlak uzmanı, ihale takipçisi, futbolcu scoutu oldu. o taraftar ne olursa olsun 3-5 kuruş takıma gitsin diye en kalitesiz tshirtlere paraları bastı.

    ama beyefendi diyor ki saygılı ayrılalım, peki ya bize saygı arda? sabah akşam galatasaray ile yatıp kalkan, imkanı olsa her şeyini galatasaray'a verecek olan bir sürü taraftar, saygıyı haketmiyor mu arda ?

    çok şey istemedi taraftar, birazcık mücadele etsin, risk alsın. kendini geliştirsin. kaptan gibi kaptan olsun. ama paşam milletin kuyusunu kazmakla uğraştı. son fener derbisinde soyunma odasına giderken kapı tekmeliyordu bu şahıs, neden? çünkü biz kazansaydık, rahatlatacaktı. üstüne gidilmeyecekti. gözümüz boyanacaktı.

    sözün özü arda, galatasaray taraftarı istemiyor selçuk inan'ı, saygı da göstermemiz için herhangi birsey yok. 10 kupa almış. ya ortam, ya da taraftar bütünleşmesiden alındı o 10 kupa. selçuk inan yerine yana ve geriye pas verebilen herhangi biri de olsa o kupaları alırdık. ekstra birşey yapmadı yani.

    artık sus arda, kendi hayatına odaklan. barça'yı düşün, neymar gitti bak, belki 11 e girersin. barça taraftarına saygı göster. ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın