• 391
    herkes tıpkı manchester united'a olduğu gibi eski günlere dönüş goy goyu yapıyor ama ne bileyim sanki suni bir milan izliyormuşum gibi hissediyorum. tamam kadro iyi başarı da kazanacaktır. ama ne şekilde ? bunu yaparken köklerine ne kadar sadık kalacak ? veya geleneklerini devam ettirecek mi ? milan'ı milan yapan her zaman kendi değerleri olmuştur. maldini, cafu, baresi, her ne kadar kendi alt yapi oyuncuları olmasa da kendi değerleri olan şevsenko, kaka, nesta vs.

    şimdi dönüp bakıyorum çinliler klübu satın aldı. ve çılgınlar gibi transfer yapıyorlar. e o zaman senin city, psg, chelsea'den ne farkın kalıyor ? nerede senin değerlerin ? juventus böyle yönetilmeyi nereden öğrendi ?

    neyse. eskiden 92 manchester united jenarasyonunu hatırlayıp huzunlenirdim. dönüştükleri şeye bakıp. anlaşılan bu takım sayısına bir tane daha eklendi.

    bizde de benzer bir durum var. hea şimdi e birader sabri mi oynasın diyenler olacaktır. umarım aslında bahsettiğim şeyin bu olmadığını anlarsınız. hea anlamazsınız hentbol güzel spor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın