• 28455
    "türkiye'ye geldiğim ilk andan beri beni en çok şaşırtan unsur taraftar oldu. büyük kulüplerde, önemli topluluklar önünde oynadım ama galatasaray taraftarı bir başka. bizi inanılmaz motive ediyor. onların bizimle olması, bize destek vermesi... '50binaslanomuzomuza' güzel bir hashtag... sivas maçında 50 bin aslanımız umarım tribünde olur.

    benim performansımdan ziyade takımın iyi performans göstermesi beni daha mutlu ediyor. ben de iki haftadır takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. zaman geçtikçe daha iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

    ligin seviyesini iki maç oynamama rağmen iyi olduğunu düşünüyorum. bu iki maç da takım olarak iyi performans gösterdiğimiz bir periyot oldu. galibiyetler sevindirici ama bizim amacımız bu iki maçta gösterdiğimiz performansı diğer karşılaşmalarda da gösterebilmek... hocamızın bizi hazırlaması, yaptırdığı çalışmalar adaptasyon sürecinde bize çok yardımcı oldu.

    premier league'deki sertlik seviyesi ve oyun temposu yüksek ama türkiye'de benim iki maçta aldığım mesaj iyi hazırlanmanız gerek. burada rekabet seviyesi çok yüksek...

    2 galibiyet aldığımız doğru ama sahada yaptığımız yanlışlar da var. bunları tekrarlamamak istiyoruz. hocamız daha iyiyi arayan bir insan. her konuşmada her çalışmada daha iyi şeyler verebilmek için elinden geleni yapıyor."

    - fernando
App Store'dan indirin Google Play'den alın