resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3443
    gelişmemiş, hatta gelişmekte olan kategorisine bile girememiş, üçüncü dünya ülkesi konumunda olmamızın bir sonucu olarak, eleştirinin ne olduğunu anlayamamış, eleştirinin faydasını algılayamamış güruhların varlığı maalesef sözlükte de çok net gözüküyor.

    eleştiriyi .öt olup olmama sığlığına hapsetmiş, haklı çıkmak ya da .öt olmak dışında başka bir ihtimal tanımayan kısır beyinleri aşabilen toplumlar bugün modern, gelişmiş ve mutlu ülkeler kategorisine yükselmiştir. bizim gibi ülkeler ise akrep kazanında debelenip durmaktadır.

    insanlar .öt olurum korkusuyla eleştiriden kaçınsaydı belki de hala orta çağı yaşıyor olurduk.

    bazı bağnaz kafalar, eleştiren insanlara saldırmayı ilke edinmişler. halbu ki övgü de eleştiri de art niyetsiz ve başarı hedefli yapılır. kişiler değil, yaptıkları eleştirilir. hatalara ayna tutmak için yapılır. insanlık bu eleştirler sayesinde ilerleme göstermiş iletişim ve uzay çağına ulaşmıştır.

    igor tudor ile ilgili, hamza hamzaoğlu, selçuk inan ya da sabri sarıoğlu ve diğerleriyle ilgili tüm eleştiriler bu amaçla yapılır. bu eleştirilerde ya yanılırsam korkusu olmamalı. bazı bağnazlar ya bana saldırırsa korkusu olmamalı. saldırgan tipler her toplumda vardır ve onlar tedaviye muhtaç hastalar konumundadır. onlara aldırış etmenin anlamı yoktur. onları yok saymak en doğrusudur.

    eleştiri kutsaldır ve bilimsel gelişmenin, sosyal ve kültürel gelişmenin motor gücüdür. alay, hakaret ve küfür etmemek kaydıyla eleştiren her insan da kutsaldır. çünkü insanlığa katkıda bulunmaktadır.

    igor tudor'u eleştirenler, haklı çıkmak için galatasaray'ın başarısız olmasını istiyormuş. bu vebalı düşünce tarzıdır. çünkü bir galatasaraylı herhangi bir şeyi eleştiriyorsa, asıl amacı galatasaray'ın başarılı olmasını sağlamaktır. hele hiçbir menfaat beklentisi olmadan, sadece aşkı (hobisi) nedeniyle bunu yapan sözlük yazarlarının böyle düşünmesi mümkün müdür? tabi ki hayır. biz yıllardır sabri'yi, selçuk'u, umut bulut'u ve daha nicelerini eleştirdik. bunları eleştirirken haklı çıkmak için galatasaray'ın başarısız olmasını mı istedik? asla.

    defalarca yazdım söyledim yine yazıyorum; sözlük yazarlarını hedef almak, eleştirilerinden dolayı onları suçlamak geri kafalılıktır. hakaret ve alay etmiyorsa buna hiç kimsenin hakkı yoktur.

    birtakım yazarlar var ki hamza hamzaoğlundan tutunuz, mustafa denizli'ye, umut bulut'a hatta sabri sarıoğlu'nu ve daha birçoğunu canhıraş savundular. şimdi bunların bazılarının çıkıp igor tudor bahanesiyle yazarlara saldırması çok komik değil mi? üstelik östersunds'a elenen bir teknik direktör, yerine getirebilecek birisini bulamadıkları için hala görevine devam eden bir teknik direktör ve henüz hiçbir şeyi kanıtlayamamışken.

    aldığımız galibiyetlerin sevincini yaşamak için böyle tatsız entryler girmemek için çok direndim ama bazı saldırganlar yüzünden bunları yazmak zorunda kaldım. moralini bozduğum okurlardan özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın