resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3442
    kafasındaki oyun felsefesini, ne yapmak istediğini daha önce ntvspor'da anlatmıştı. ben de kendisiyle ilgili notlarımı almıştım. (bkz: #2184688)

    fakat kayserispor maçı ve osmanlıspor maçının ilk yarısı özellikle ne istediğini herkese çok net göstermiştir diye düşünüyorum. ilk iki maç ve oynanan futbol için tebrik ederim kendisini. (osmanlıspor maçının 2. yarısındaki düşüş doğaldır. hem fiziksel yorgunluk hem de 3-0'ın verdiği rahatlıktır sebebi.)

    takımın kurulması, yani gelenler ve gidenlerin belli olmasından önce iki konudan ötürü çok eleştirmiştim. 1. sneijder meselesi 2. oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahalede başarısız oluşu.

    1. sadece sneijder mi bu sisteme uymuyor, neden ve nasıl sneijder gider? diğerleri nolacak dedim ve tüm nefretimle eleştirdim ki, bahsettiği sisteme uymayan diğer oyuncular da nerdeyse ya gitti ya da yedekler. takım komple değişti. o zaman bu konu benim için artık kapanmıştır. umarım hem sneijder hem de bizim için en iyisi olur.

    2. yaptığı saçma oyuncu değişiklikleri ve oyuna iyi müdahale edememesine gelirsek. bu konuda hala eksik noktalar var. bana kalırsa hazır bir feghouli + 3 net transfer daha oldu mu bahanesi kalmaz. çünkü mevcut kadro dahi işler kötü giderse müdahale gerektirecektir.

    buna rağmen şimdilik herşey iyi gözüküyor. takıma yeni katılacaklar ve gidecekler olduğunu da düşünürsek, zamanla herşey daha iyi olacaktır. yalnız muslera ve gomis bölgelerinde tek adamlar. yoklukları bizi çok üzer. alternatifleri de güven vermeli. unutulmasın.

    umarım özlenen galatasaray ha geldi ha gelecek. görüntü o yönde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın