resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3422
    19 ağustos 2017 karabükspor başakşehir maçında iskeletini kurduğu takımı biraz izledim de gerçekten muazzamlardı. poko ve ceyhun'dan ufak çaplı bir kante - matic ikilisi yapmış adam resmen. geçen yıl yetenek sorunları vardı. bu yıl transferlerle onu da atlatmışlar. büyük ihtimal karabükspor'a karşı biz de zorlanacağız. bakalım nasıl üstesinden gelecek. onun dışında aklıma ostersund maçından sonra ki basın toplantısında, basın mensuplarının kendisine karşı olan tavrı geliyor.
    sorular sorular eleştiri filan da değil, bildiğin terbiyesizlikti yeterli olduğunuzu düşünüyor musunuz filan. adam galatasaray'ın hocası, yeterli olup olmadığına karar verecek mercii sen misin ?

    hea öyle kendini öyle görüyorsan ona da eyvallah ama aynı tavrı şenol güneş, fatih terim, aykut kocaman'a karşı da beklerim.

    yoksa tudor çok sert bir adam ve bu da onu kırılgan yapıyor (sert olan kırılmaya mahkumdur kırılgan deyince duygusal anlamda zayıf insan olarak algılamayın) umarım oyuncularla ilişkisi böylesine sert değildir. ve o yapısının arkasında babacan bir tavır da vardır. basın nefret etsin önemli değil. biz savunuruz önemli olan sahada ki takım.

    onun dışında şu hücum pres olayını en azından +52626 derece ankara sıcağında yaptırma hocam. bugün oyunu rahat elde tutabilirdik selcugu biraz erken soksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın