• 1986
    yapılması muhtemel asamoah transferi ve feghouli'nin katılımı ile beraber sanırım şöyle bir düzene doğru gidiyoruz; http://galatasaray11.com/i/32253.jpg

    asamoah gelirse kuvvetle muhtemel linnes kesilecek. feghouli takıma girdiğinde ise bence tolga değil de rodrigues kesik yiyecek. beklerin fiziksel ve teknik yeterliliğine baktığımızda ben bu plana itiraz etmem. göbeği sert futbolcularla donatıp ki, 3'ü de belli oranda hücuma katkı yapan oyuncular, hücum repetuarı geniş bir planla çıkarız maçlara. geçen hafta ki kayseri maçında tolga, fernando ve n'diaye'nin içinde olduğu % 100'lük 3 pozisyonumuz var ki biri gol oldu zaten.

    https://www.youtube.com/watch?v=xPx615BzJc8

    tolga'nın golü, n'diaye'nin getirip tolga'nın kalecinin kucağına vurduğu top ve fernando'nun rodrigues'e al da at dediği fakat rodrigues'in gomis'i ofsayta düşürdüğü top.

    demem o ki; tolga, fernando ve n'diaye 3'lüsü oyunun her iki yönüne de ciddi katkı sağlayacak bir üçlüdür. teknik ve fiziksel kapasite ortalamaları fb ve bjk'da aynı bölgede oynayan oyuncuların çok önünde bence.

    bunun yanında zaten hem asamoah hem de mariano endi koridorlarını tek başlarına kullanabilecek ciğere ve de tekniğe sahipler. feghouli biraz daha içe kırılacakken belhanda ise mancini'nin sneijder'i kullandığı tarza bürünmeli. yani sol çizgiye yakın oynayıp içeri katedecek.

    tempo bu 11 için hava gibi su gibi bir şey zaten. teknik kapasitesi gayet yüksek olan şu 11, bu planda bence çok canlar yakar ve dahi gerekli kimya yakalandığında çok ama çok zor yenilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın