resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 3398
    2017-2018 yılında galatasaray'ın başında olması ciddi risk olan teknik adam. ama bu riski almaya değer mi, bence değer. zamanında fatih terim'in ilk döneminde de benzer bir risk alınmış ve başarılı olunmuştur. burda dikkat edilecek temel nokta kırılganlık. gerek yönetim, gerek taraftar gerekse takım bakımından çok kırılgan bir yapımız var şu anda. bu üçlü sac ayağından biri kırılırsa domino etkisiyle yerle bir oluruz allah korusun.

    ben kendisiyle alakalı futboldan anlamıyor eleştirilerine sadece gülüyorum. 8 yıl 111 maçta juventus gibi defansın bilim olduğu ortamda oynamıştır. adam yönetimi kötü dersin anlarım, yıldızlarla baş edemedi dersin, kabulüm ama futboldan anlamıyor cidden sığ bi yorum. bu çok önemli, büyük takım havasını bilmek çok önemli. kendisi adına en önemli avantajımız yükselme arzusu, elbette kendi yükselirken bizi de yükseltecektir, tabi başarabilirse. 2017-2018 yılında kurduğu kadro ortalamanın 1-2 tık üzerinde kalitede, hırslı, istekli çok koşan oyunculardan kurulu. sneijder, bruma ve podolski zaten bu takımın işe yarar az sayıda oyuncularıydı. ama bunları gomis, belhanda, feghouli gibi kendi sistemine daha uygun oyuncularla değiştirdi. tabi bunlar da risk, tıpkı tudor'un kendisi gibi. elbette futbol birbiriyle uyumlu yüreğiyle oynayan 11 kişiyle oynanırsa başarı daha mümkün oluyor. birbirine yakın ortalama üstü bu oyuncularla türkiye liginde iş yapmak daha olası ama olası şampiyonlar ligi meselesinde tartışmalı. tabi oraları görelim de onu da o zaman dert ederiz.

    tüm teknik taktik kısımın yanı sıra içimden bir ses bu adamın çok, hem de çok başarılı olacağını söylüyor. bir maç kazandı diye söylemiyorum, bir bilgim ya da tahminim de yok, sadece hislerim bu yönde. geçen yılı kıstas almıyorum keza 2016-2017 kadromuzu mourinho'ya versen muhtemelen mesleği bırakırdı. umarım kendi hedefine ulaşırken bizi de daha iyi bir noktada bırakacaktır. aksi halde bizim için sonun başlangıcı olacağından, her neye inanıyorsa tanrısı bu yıl yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın