• 390
    17/18 sezonu maaş tablosu aşağı yukarı şöyle olacak:

    https://i.hizliresim.com/PrbaB5.png

    listedeki kalinic'in transferi henüz bitmedi ama eli kulağındadır. fiorentina yerine adam almak üzere. (bkz: giovanni simeone) beni asıl şaşırtansa bonaventura'nın sadece 2 milyon kazanması. o oynadığı topu bizim buralarda oynasa en az 4 filan kazanır. 6 milyon kazanan donnarumma'yla ikisi yer değiştirmeli aslında ama adaletsizlik her yerde. bu arada donnarumma çakalının ağabeyi antonio'nun alacağı 1 milyon avro da mide bulandırıcı. bir yerde milan'lı bir taraftar "keşke abisine sözleşme kapmasaydı da kendisi 6 değil 7 alsaydı..." gibilerinden bir şey yazmıştı. ne de güzel yazmıştı.

    bonucci'nin listebaşı olması normal. hatta serie a'nın da pipita'yla beraber en fazla kazanan oyuncusu 7,5 milyon avroyla birlikte. lakin dediğim gibi normal çünkü bu bir prestij transferi. futbolculuğuna zaten kimse söz edemez, bir de takımın yeni lideri ve dahi kaptanı kendisi olacak. hatta soyunma odasıyla ilgili yeni kurallar koyduğu filan söyleniyordu. bu tarz bir adam milan'a şarttı. montolivo'yla abate kendi dertlerine yansınlar.

    benim gözüm bir de gustavo gomez'in 800.000 avrosuna takıldı. lugano familyasından olan bu stoperi bizimkiler almayı düşünse keşke. tek hamleli filan ama yırtıcı bir stoper. gelene geçene 3 ila 4 bandında domaldığımız şu dönemde gomez'e 1,5 avro versek ne olur ki yani?
App Store'dan indirin Google Play'den alın