• 73
    kesinlikle ve kesinlikle istemediğim, inanmadığım, desteklemediğim sistem. çok fazla dezavantaj var bu sistemde futbol için. özellikle ülkemizde zaten futbol oynanan süre çok düşükken daha da düşecek. oyun daha da çok duracak, soğuyacak. bunun da haricinde hep tartışılıyor ya mesela x takımı kontraya çıkarken, geniş bir alan buldu, hakem buna ofsayt çaldı. oyun durdu ama video hakem ofsayt olmadığına kanaat getirdi. benim zararımı nasıl kapatacaksın bu durumda. ya da futbolcu gol atıyor. tüm takım taraftarlar seviniyor. o da ne 3 dk sonra iptal ediliyor gol. ya da gol atıyor adam hakem hatalı bir şekilde golü iptal ediyor. video hakem golü veriyor 3 dk sonra hangi heyecan hani o duygu patlaması hani sevinç? sıçtın içine, götüne sok o golü. ki emin olun ki video hakemle bile hatalı kararlar verilecek göreceksiniz.

    evet hakem hataları zaman zaman çileden çıkartıyor bizleri. ama beni hakem hatalarından çok futbolcuların yaptığı aptallıklar delirtiyor mesela. onların yaptığı aptallıklar daha çok sonuca etki ediyor. o zaman futbolcuların üzerinde bir çalışma yapılsın. tamamen saçmalıyorum tabi ama futbolculara çipler falan takılsın madem öyle.

    mesela gol çizgisi teknolojisi güzel bir şey ama yeter yani. video hakem falan gibi abukluklar futbola hiçbir şey katmaz. aksine kaybettirir. hız artırılacağına, eğlence artırılacağına yavaşlatmaya, sıkıcılaştırmaya yönelik bir uygulama. evet bir galatasaray taraftarı olarak, takımımın aleyhine hakem hatası olmasını istemiyorum. ama futbolu gerçekten seven birisi olarak da video hakem denilen saçmalığı, çirkinliği katiyen is-te-mi-yo-rum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın