resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 697
    (bkz: 28 ekim 2009 galatasaray bucaspor maci)nda kewel çıkıp nonda girdikten sonra, geldiğinden beri ilk defa sisteminden vazgeçip 5-4-1'e dönerek takımı geriye yaslamıştır. (bkz: bülent korkmaz)'a "abi golü attımı galibiyeti korumak için takımı geriye yaslıyo yeaa" diye bok atanlar nedense geldiği günden beri her maçta galibiyet durumunda takımı geriye yaslayan rijkaard'a ses çıkarmamaktadırlar.

    ve aksiliğe bakın ki; (bkz: bülent korkmaz)'a "takım hep bir farklı galibiyet alıyor yeaaa" diye bok atanlar geldiği günden beri bir farklı galibiyetleri bile zor alan bir rüya takımın teknik direktörüne toz kondurmamaktadırlar.

    takımı geriye yaslaması kötü olsa da barcelona da bile hiç bir maçta vazgeçmediği 4-3-3 ten hayatında ilk defa vazgeçip 5-4-1'e dönmesi adam olacağı konusunda iyi bir ipucudur. gerçi eleştrilerimizi yanlış anlamış. biz forveti çoğalt iki tane yap, diğerlerinin de rakip onsekizin içine girmelerine izin ver dedik, o ise tersini yaptı ama tabi ki bu da bir gelişme. artık sisteminde iantçı olmayacağını anladık. forvet çoğaltmayıda öğretiriz evelallah.

    edit: 4-4-1 (elano nun kırmızıyı unuttuk) saat geç kafa odun. maçı tekrar seyreden doğru söylediğimizi görür. gene de bizi yanlışımızdan döndürdüğü için saroc'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın