resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3258
    kendi kendini bitiren adam, gs gibi bir kulübe gelmişsin hem de büyük bir şansla. gs tarihinin kadro olarak en büyük yatırımları yapılıyor, sen kadroyu temizlemeyi seçtin güzel ben de buna katılıyorum ama ilk göndermen ya da takımda yeri olmadığını belli etmen gereken adamı sona bıraktın (selçuk) öte yandan son göndermen gereken adamı da (sneijder) ilk iş gönderdin. taraftarı gereksiz yere karşına aldın ve daha sezon başlamadan bu stresin altına kendini sokup yıprandın. bu saatten sonra sen belki hatalarından ders alıp iyi bir antrenör olabilirsin ama bu kesinlikle galatasaray'da olmayacak, gerçekten cahil adamların yapacağı hataları yaptın ve kendi sonunu hazırladın.

    şimdi bu takımdan selçuk gitseydi geçen ay, aynı transferler yapılsaydı sneijder kalsaydı, östersunds'a elenilse dahi şuanda bir çok taraftar bu adama şans verelim diyordu. ama o, geldiği günden beri garip işler peşinde koştu ve bence iyi bir antrenör olacak potansiyeli olmasına rağmen egosunu bunun önüne koydu.

    transferlere baktığımızda gs'nin eksiklerini iyi görmüş, ona göre de transfer yaptırdı. 2 orta saha, stoper, sağ bek, forvet vs. ama egosu yüzünden sneijder'e taktı, milyonları karşısına aldı, camiaya o negatif enerjiyi yükledi ve kendi kendini patlattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın