• 2
    bir yandan populerlik katarken bir yandan da acizlik katan soylem.

    bakin bu ikinci sinif bir takimin yapacagi bir sey. neden? senin adin sanin duyulmuyordur, ayni parayi veriyorsundur ama seni bilmedigi icin digerine gider. sen de burada taraftar baskisiyla "come to besiktas" diye 1 milyon/1milyar yorum atarsin o da seni tanir.

    bir real madrid, barcelona, milan, manchester, arsenal ihtiyaci yok boyle seylerin. yapilmissa da ekstra bir durumdur. bu isin boku cikti cunku. insanlar kendilerini kucuk dusurduklerinin farkinda degil. kaldi ki 1 alacak oyuncu boyle 3 ister.

    diger boyutu da transfer duyurulmasi. bunu negredo transferinde yaptiklari icin burada da soyleyebilirim. bunlar kurumsal firmalara yakismayan seyler. bir moda idi b sinifi takimlar bu modaya uydu ve bitti. hayir cok yaratici olanlara buyuk saygim var ancak kurumsallik dibe batiyor.

    bir de bunu galatasaray'da yapdin diye yirtinanlar oluyor. ulan bu kadar mi ele ayaga dustuk. bunu besiktas yapar derim ki topunu oynadi yapti helal olsun, ulan sen daha iki pas atamamis takimsin,ele gune rezil oluyorsun kalkip film cekmeye calisiyorsun.

    kendinize gelin adam gibi topunuzu oynayin. galatasaray'in boyle seylere degil kupalara ihtiyaci var. galatasaray'in adini duyurmaya degil, adini duyurmaya ihtiyaci olanlarin galatasaray'a ihtiyaci var. iyice ele ayaga dusurmeyin kulupleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın