resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3198
    takımımıza büyük bir taraftar baskısıyla 2017 yılı şubat ayında gelen fakat şu anda 6 ay içerisinde taraftarın neredeyse tamamının gitmesini istediği teknik direktörümüz. bir kere şunu kabul edelim. ülke olarak çok kolay adam harcama yeteneğimiz var. şu anda şahsımda dahil tudor'un ayrılmasını isteyen büyük çoğunluk içerisindeyim.peki tudor 6 aylık periyotta performans olarak ne yaptıda bu hale geldik bir bakalım.tudor takıma geldiğinde kadro kalitesi çok kötüydü takımın. defans hattı her maç gol yemekten bıkmayan, ortasahası yol geçen hanına dönen, forveti gole hasret kalan sadece bruma,podolski ve sneijder ile ilerlemeye çalışan bir takımdık.2016-2017 sezonunda takımın başında çıktığı 14 lig maçında 8 galibiyet,1 beraberlik,5 de yenilgiyle ayrıldı.detaylı maçlara bakalım.
    galibiyet:
    antalya(d),gençlerbirliği(e),adanaspor(e),bursaspor(d),gaziantep(d),osmanlı(e), alanya(d),konya(e).
    beraberlik:
    rize(d) takıma katıldıktan 3 gün sonra çıktı.
    mağlubiyet:
    beşiktaş(e)- sezonun lig lideri ve kadrosu bizden o dönem için çok önde olan takım.
    başakşehir(d)- sezonun 2.si ve bu sezonunda şampiyonluğun güçlü adaylarından birisi.
    fenerbahçe(e)-sezonun 3.sü yenilgiyi haketmediğimiz klasik fener balını yaşadığımız maç
    trabzon (d)- bizle oynamadan önce 8 lig maçında 6 galibiyet 2 beraberlik alan formda takım
    kasımpaşa(e)-1-0 yenik durumdayken 60. dakikada tolganın kırmızı kart görmesiyle kaybettiğimiz maç.
    2017-2018 sezonundaki avrupa ligi elemesinde ise maalesef rezalet bir şekilde ilk turda elendik. kadro olarak geçen seneden çok bir fark yoktu.hepimizin bu sene ilk 11'e koyduğu muslera,maicon,belhanda ve gomis dışında kadro geçen seneki oyunculardan kuruluydu ki bu 4 oyuncudan 3 tanesi takıma yeni katılan futbolculardı.
    sözün özü belki çoğunuza hatta yazarken bazen bana bile polyannacılık gibi geliyor ama acaba bu değişen kadroyla tudor iyi bir takım yaratamazmı? takım kadrosunu geçen seneyle kıyaslarsak büyük bir farkı hepimiz görüyoruz değil mi? mesela şu şekilde yazayım.

    muslera-sabri-semih-ahmet-carole-tolga-selçuk-yasin-bruma-sneijder(keşke böyle ayrılmasaydık)-podolski
    muslera-mariano-maicon-transfer-transfer-ndiaye-fernando-feghouli-belhanda-garry-gomis
    bana kalırsa iki takım arasında inanılmaz bir kadro kalitesi farkı var.bu kadrodan iyi bir takım yaratılırsa hepimiz zevkten dörtköşe oluruz değilmi?
    bilemiyorum renkdaşlar bi tarafım bu adam bu takımı yönetemez diyor bi tarafım bir şansı daha hakediyor diyor. umarım takımımız için hayırlısı olur. son sözü şu şekilde hep beraber yüksek sesle söylemek ümidiyle kapatayım.

    #dursunözbekistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın