• 159
    toplanin, bu oyunda basima gelen oldukca basarili ama bir yandan da sinir bozucu ve epey ilginc bir sezonun hikayesini anlatacagim.

    sene 2020. galatasaray`in basindayim. ilk senelerde yaptigim tasarruflardan dolayi iyici zenginlemis durumdayiz. oyuna basladigimdaki kadrodan sadece tolga cigerci takimda duruyor. drogba teknik heyetimde, u-21 takimimin basina gecirdigim sneijder ise mersin idman yurduyla teknik direktor olarak anlasmis durumda.

    kadromda batshuayi, enes unal, depay, iturbe, sigurðsson ve caglar soyuncu gibi nispeten genc ve saglam oyuncular var. genis ve kaliteli scout ekibimin buldugu inanilmaz regen wonderkidlerden hic bahsetmiyorum bile. *

    33 haftanin ardindan ikinci fenerbahcenin 21 puan onunde liderim. 30 galibiyet 3 beraberlik. yanilmiyorsam, fener`in 92-93 sezonunda kirdigi 93 puanlik rekoru onlarin elinden almam icin son macta sadece bir beraberlik yetiyor. mac ise kadikoy`de fenerbahce ile. onceki senelerde kadikoy laneti sona erdirdigim icin takimima guveniyorum. maci kaybetmezek sezonu 0 maglubiyet ile bitirecegiz ve alinan en yuksek puan rekorunu da fener`in elinden kadikoyde alacagiz. muthis sezonu cok tatmin edici bir sekilde bitirecegiz. ne mi oldu? tum sezon boyunca ikiden fazla gol yemeyen takimim, maci 5-1 kaybetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın