• 367
    destekleyeceğim, en azından doğru adımlar atıyorlar, avrupa'daki türk takımı diyeceğim. ama aspor sitesindeki üç dakikalık özet görüntülerine bakıyorum. üçte biri rte propagandası. kulüp başkanını da almış yanına, karşı tribünde koskocaman başkomutan pankartı açıyor taraftarı olmayan kulüp.

    yok midem kaldırmıyor aga. kaldırabilen buyursun desteğine devam etsin. ama burada "ya bunlar da üç büyükler kadar hükümetin kucağında" demesin kalbini kırarım. hükümetin kucağındaki takım olmak ayrı şey hükümetin takımı olmak ayrı şey. bunlar asırlık kulüpler, diğeri ise malum zihniyetin ürettiği bir kulüp. yarın bi gün üç büyüklerin tribünlerinde hayvan gibi başkomutan pankartı görür ve recep tayyip erdoğan tezahüratları duyarsanız, söyleyin lafımı geri alayım. yoksa çıkıp burada "yea herkes rte'nin kucağında" diye zeka ürünü tespitler yapmayın, rica ediyorum.

    bir de izmir marşı gibi bir milli marştan rahatsız olup "tribünlerden siyaset çekilsin" diye ağlayan yavşak bir şeytan vardı bir aralar, sesi mi kısıldı noldu acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın