• 10604
    son haftalarda başakşehir futbol kulübüne karşı gösterilen "hassas" tavırın bitmesi gereken sözlük.

    kardeşim biz de biliyoruz bu adamların malum parti desteğiyle buralara geldiğini. biz de farkındayız vergilerinizin bir kısmının bunlara aktığını.

    e ama adama demezler mi sadece 3 büyüklerin silinen vergi borçları 5 tane başakşehir kulübü kurmaya yeter diye?
    "siyin cimhirbiskinimiz" fiko, "cumhuriyetin son kalesi" fener , floryayı rivayı devlete peşkeş çeken dursun, devletin adamı değil, bir tek bınlar devletin adamı öyle mi? bak daha fatih terim,abdurrahim albayrak demedim ki canımız sıkılmasın.

    velhasıl kelam önce bi kendimize çeki düzen verelim. önce bir düşünelim bu adamlar da devlet destekli üç büyüklerde devlet destekli, peki bunlar niye canavar gibi top oynarken biz adını yazamadığım takıma eleniyoruz diye. ondan sonra başakşehire sallamaya başlayalım. önce kendi kapımızın önünğ temizleyelim arkadaşlar.

    eyyorlamam bu kadar.

    edit: gelen mesajlar sonra ortadaki yanlış anlaşılmayı gidermek için belirtme ihtiyacı hissediyorum. benim ne başakşehirin ne de diğer belediye destekli takımların eleştirilmesine hiç bir itirazım yok. hatta bana kalsa hepsini kapatırım bugün. fakat takım top oynamıyor top! yemişim başakşehiri de vergisini de bırakın başakşehiri. bizim takım niye top oynamıyor, bu dursun neyin peşinde, bu transferlerden kim para yiyor diye sormak yerine, biz hala başakşehir devlet destekli şöyle böyle. yahu daha adam imzayı atmadı sen en büyük devlet destekli takımlardan birinden 7m euroya topçu aldın be. bunu konuş önce bunu, bırak başakşehiri..
App Store'dan indirin Google Play'den alın