resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 274
    dünyadaki yeni futbol akımına uygun bir transfer olmuştur. son iki sezonun şampiyonuna bakarsanız beşiktaş, oğuzhan gibi bir vitaminsiz 10 numarayı 8'e çekip önüne bir tane daha 10 numara koyarak ligi domine etti.
    fakat burada oğuzhan'ın bazı maçlarda özellikle sağlam takımlara karşı yok olduğunu sahadan silindiğini rahatça görebiliyoruz. neden oluyor bu ? oğuzhan da selçuk abisi gibi fizik gücü yüksek olmayan top rakipteyken kaybolan bir isim.
    bizim anlaştığımız ndiaye ise bu açığı da kapatabilecek bir oyuncu. evet pasör özelliği oğuzhan kadar iyi değildir bunu herkes biliyor fakat galatasaray da artık pas futbolu oynamaacaktır, beşiktaş'a benzer bir oyun oynama amacımız olmayacaktır bizim. daha tempolu direk kaleyi düşünen, uzaktan şutlarla etkili olan bir takıma evriliyoruz bu transfer döneminde. yani beşiktaş gibi topu çevirip değil direk tek pasta hücüm oyuncularıyla buluşturmak amacımız olacak.
    ndiaye'de dribling var, uzaktan şut var, plase var, fizik var.. bu nedenle oğuzhan gibi güçlü takımlara karşı kaybolacağını düşünmüyorum.
    maliyeti işin dışında tutarsak gayet uygun bir transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın