resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 231
    kısa kesmek adına iki oyuncunun da oyun içi özellikleri biliniyor varsayıyorum(ki bilinmiyor).

    ndiaye 26.5 yaşında fellaini 29.5 yaşında.
    fellaini bonservissiz gelecek(imza parası olsa olsa en fazla 3-4 olur) ndiaye en az 6.5 milyon euro bonservise gelecek ki osmanlıspor ve bülent uygun 10 milyon euroda diretiyor. 2-3 tane direkt kendi ağızlarından açıklamaları dahi var.
    bülent tulun ile fellaini'nin babasının buluştuğu haberinde yer alan fotoğrafa göre fellaini 4 milyon euro imza parası ve yıllık 4 milyon euro alacak gibi. ndiaye de yıllık en az 2-2.5 milyon euro alır diye düşünüyorum.
    fellaini önce standard liege'de süper oynayıp oradan 22 milyon euroya everton'a, sonra everton'da süper oynayıp 32.5 milyon euroya manchester united'a transfer olan, manchester united'da 4 sene boyunca kalabilen ve eleştirildiği son sezonunda bile manu'da 47 maça* çıkan bir oyuncu. ndiaye ise senegal takımı diambars'tan bodø/glimt'e kiralanan sonra satın alınan ve osmanlıspor'a 350 bin euroya transfer olan bir oyuncu.

    aşağı yukarı toplam maliyetleri birbirine yakın olacak. hatta fellaini'nin daha ucuza gelme ihtimali dahi var. fellaini mi ndiaye mi derseniz tabiysiki hiç düşünmeden ndiaye derim. çünkü düşününce fellaini diyor insan.

    valla ilginç ya. dünya üzerinde fellaini mi ndiaye mi diye tartışacak tek ülke bizizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın