• 43
    orta saha transferi için acele etmeden 15 ağustos'u bekleme sebebimiz olmalı.

    alido1905'in de ifade ettiği gibi, 13 kulüp ligden atılma tehlikesi ile karşı karşıya zira astronomik rakamlar teklif ettikleri oyunculara taahhüt ettikleri parayı ödeyemediler. 15 gün içerisinde götlerini satsalar ödeyebileceklerini de sanmıyorum.

    http://www.transfermarkt.co.uk/...korde/wettbewerb/CSL

    paylaştığım linkten de görülebileceği üzere bu lige giden kalburüstü ve aradığımız tip orta saha oyuncuları:

    -axel witsel
    -oscar (orta saha göbek net oynar)
    -paulinho
    -ramires (fenerli tırrek)
    -fredy guarin
    -nemanja gudelj
    -rene junior

    şimdi; papa alioune "badou" ndiaye için 7 m euro gibi bir bonservis rakamı telaffuz ediyoruz. buna minimum dursun fee olan yıllık 2 m euro net (yaklaşık 3.5 m euro) maaşı da katarsak, 3 sene için anlaşsak ndiaye'nin maliyeti bize 17.5 m euro.

    oysa, yukarıda saydığım oyunculara paralar ödenmezse, 18 gün sonra bu adamlar bonservissiz transfer hakkı kazanır. oscar ve witsel bizlere yar olmayacağı belli adamlar; ancak özellikle witsel kritik. zamanında juve istiyordu; alırlarsa orta saha rotasyonuna bir adam daha ekleyecekler ve bu da hem lemina, hem de asamoah'ın bu bölgede forma şanslarının azalacağı anlamına gelir. guarin ise gerçekten yıllık 4 m euro falan verirseniz gelebilecek bir adam; ha ne kadar aradığımız adam olduğunu oturur tartışırız ancak fernando transferinin tamamlandığı varsayımı ile yola çıkarsak selçuk yerine oynarsa fark yaratabilecek, dinamik bir oyuncu.

    bunların hiçbiri yar olmasa dahi, bu adamların avrupa'ya dönmeleri faraziyesinde bir takım orta sahalar boşa çıkabilir. beklemek,hatta şimdiden 1-2 tanesi ile görüşüp şansımızı denemek lazım diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın