resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1853
    bu adama dilenilmesinin sebebi ile başlayayım:

    adam takım ve oyuncular üzerinde inanılmaz motivasyon sağlıyor. sen olsan bu kadar net ifade edemezsin topçulara duygularını. elbette esas olayı bu değil; esas olayı futbolcunun saha dışında kafasını meşgul edebilecek ıncık cıncık bütün sorunlarını bir şekilde gidermesi; bir nevi "fixer" görevi görmesi. beştepe ihtisasının bunda etkisi büyük; yarın devir değişirse eğitim hayatına yeni merkezde devam edecek yapıda olması da senelerdir bu sorunları çözebilen adam olmasını sağlıyor.

    şahsından bağımsız konuşuyorum, böyle bir karakter (yani insan) dünyanın her yerinde spor yapan her takıma lazım bir adamdır. eskiden kendisinin görevini yurdeşej karahasan yapardı. camiada ve hatta ülkede bu özelliklere sahip fazla adam olmadığı gibi, bütün bunları yapmasına rağmen oyunculara karşı burnundan kıl aldırmaz bir tavrı yok. fan kulüp üyesi gibi her bir oyuncunun.

    yönetimde olup olmaması hususuna değineyim;

    abdürrahim albayrak tıpkı burada olduğu gibi camia içinde de yönetici sıfatına sahip olmasını istemeyenlerin sayısının çok olduğu bir adam. istemiyorlar ancak günün sonunda kendisinin yaptığı işleri yapabilecek bir adam olmadığını da biliyorlar. kaldı ki "renkli" karakterinin sürekli dizginlenmesi gerekiyor. işte tam bu noktada ali dürüst devreye giriyor; çünkü zaman gösterdi ki ali dürüst kendisini kontrol altında tutabiliyor.

    bu bağlamda başıboş bir şekilde yönetime alınıp görev devredilme ihtimali düşük; ancak hocanın ft futbol aklının ali dürüst olduğu bir ortamda gelmesi muhtemel; pragmatik açıdan yaklaşılırsa ft ve dürüstlü futbol anlayışında yararlıdan ziyade gerekli bir adam.

    şahsi görüşüm olarak pragmatik açıdan kendisi gibi bir adam çıkmadığı ve kontrol altında tutulduğu sürece gelmesinden rahatsız olmam ancak bu iş dışarıdan yapılmalı, kendisine yk üyeliği verilmemelidir diye düşündüğümü söylemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın