resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 8980
    bu adamın aslında galatasaray teknik direktörü olarak uzun yıllar çalışmasını istemiş ve hayal etmiştim. o kadar güzel başlamıştı ki her şey. üç kupalı şampiyonluk ile de zirve yaptık. ancak sonrasında bu bahsettiğim her şey bir çırpıda, sanki tek seferde çöpe atılmış, yakılmış gibi oldu.

    ilk önce oyuncularını serbest bırakarak onlardan geçici olarak verim alabilmiş, sonrasında onlara patronluk yapmak isterken sırtından vurulmuş şark zihniyetli adam. sonrasında yine umut, burak ve selçuk'a karşı tölerans göstermek isteyince bu sefer başkanı karşısında bulmuş, dursun özbek de kendisine acımamıştır. dursun özbek'ten beklenmeyecek derecede doğru bir karar!

    2015 yazında iki üç doğru takviye (kalinic, song, maxi vs.) ile yine şampiyon olabilirdi. hem de çok daha rahat bir şekilde. ayrıca bu oyuncuları da çok cüzi miktarlara dahil edebilirdik. üç oyuncunun sadece maaşları ve imza ücretleri söz konusuydu. yine bu üç oyuncunun bir yıllık toplam maliyeti de 10-11 milyon euro'yu da geçmezdi, imza parası dahil. gördük sonrasında mario gomez ve kalinic'in ne kadara diğer takımlara gittiğini.

    kendi etti, kendi buldu. zannediyorum bir daha galatasaray'ı da çalıştırma şansı bulamayacak. 3-4 seneye ptt birinci lig seviyesindeki takımlar arasında da yarımşar senelik dönemler geçirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın