• 11
    bir dönem dahil olduğum kişi.

    küçükken kimse geçmek istemezdi. son 1, son 2 diye bir saçmalık vardı. herkes sırasını salardı. sorunlara çözüm bulmak gibi aptalca bir derdim vardır. baktım ki mahallenin çakalları daha kadro kurulmadan "oğlum ben evde son 1 demiştim" demeye başladı, kaleye ilk biz girdik, dedim o zaman bu kalıcı olsun.

    yani öyle ya hepten girelim dert olmasın.ayaklarıma hakimdim lakin hem nefes darlığı hem de kilolardan dolayı pek o zamanlar top oynayamazdım. sonra brezilya'da futbolu iyi oynayamayanların kaleci olduğunu duyunca bu beni motive etti. 15 yıl civarı da kaledeyim.

    başta övgüler hoşuma gidince durmaya başlamıştım, sonra rakip takımlar vs de övgüde bulununca "lan amatör bi ligde oynasak hayatımız kurtulmuştu" lara kadar dönüp o klişeleri yapmama sebep olmuştur bu aktivite tabii ki.

    yeri gelir imkansızları kurtarır, yeri gelir ayak altından yürüyerek gelen topu kaçırırım. lakin maçın tümüne hakim yapımla oynayan, oynatan kalecilerdenim.

    halı saha kalecileri kuralları vardır bu hayatta. o kurallar yazılı değildir lakin edirne'den hakkari'ye tüm halı saha kalecileri bilir. o kuralları oynayan diğer oyuncular da benimserse maçlarda sıkıntı çıkmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın