resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11462
    biz de bekliyoruz ki, güya takım kaptanımız bu rezalet sonrası çıkıp özür falan diyecek, iki kelam laf edecek!

    başı öne eğilmiş-miş-miş.

    doğru, top ayağına gelince, ıslığı duymamak için gelir gelmez yanındaki adama pas veren adamın başı öne eğilecek, eğilmeli. eğilmiş midir, bilemem. o kadar para kazanınca toto arşa değdiğinden egosu ne der bilemem.

    sorumluluk almayan adamın, topu sahipsiz bırakan adamın başı öne eğilecek.

    ulan, daha yeni gelen adam maicon, kaç kere senin yapman gerekeni yapmaya çalıştı. sen adama yardımcı olacağına, yeni gelmiş adamlara kaptanlık yapıp, alışma süresini atlatsın diye, taraftara iyi bir ilk izlenim bırakması için açıklarını kapatacağına, yeni gelen adamlar senin içini yapıyorlar. bak yardım etmiyorlar ha, işini yapıyorlar işini. sen güya takım kaptanısın. insaniyetine laf edemem, günlük hayatında tanımıyorum. bu kadar karaktersiz, ruhsuz bir futbol oynanabilir mi?

    galatasaray takım kaptanlığının zaten içi boşaltılıyordu da, bana sabri sarıoğlu'nun ismini ağzıma aldıracaksın utan, sadece bu konuda bile utanman lazım aslında, adamın en azından bir kavgası olurdu.

    muslera çırpınıyor, takımı ateşlemeye çalışıyor. adamsan, o kolundaki pazı bandını, maçtan sonra çıkarıp hak eden kişiye teslim etmen icap eder.

    önce o pazı bandın kolundan çıkacak. sonra maaşımı alır yoluma mı bakarım diyorsun ne diyorsun, bilemem. zaten ne halt edersen de et. şu takımdan elini ayağını, dilini lobini çek, yeter.

    paranı al, çekil bir kenara. en azından kafan rahat eder!
App Store'dan indirin Google Play'den alın