resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11457
    kendisinden kurtulmak, kurtulurken de kar etmek mümkün. nasıl mı? toplanın hele açıklıyorum.

    1) öncelikle menajerini kulübe çağırıp, kendisine yıllık 480 bin euroluk yeni bir sözleşme öneriyoruz; maç başı yok, herhangi bir prim yok şampiyonluk primi dışında. ederi biraz daha az aslında ama cömert davrandık. elbette selçuk bu sözleşme önerisini reddediyor zira hali hazırda aldığı para hukuken hak ettiği bir para.

    2) derhal bir basın toplantısı düzenleyerek durumu taraftara anlatıyor, selçuk'u taraftarın şefkatli kollarına bırakıyoruz.

    3) hemen aynı toplantıda, "değerli taraftarımız; biliyoruz ki siz selçuk'u istemiyorsunuz, ancak göndermemiz halinde bu adama toplam 6 m euro, yaklaşık 24 m tl ödememiz gerekiyor. bu yüzden, bu konuda sizlerin desteğini istiyoruz" diyerek, bastırmış olduğumuz "no selçuk yes party" tshirtini gösteriyor, tshirtin yarın itibariyle her storeda satıldığını ve toplamda 2 milyon adet üretildiğini söylüyoruz. oyunun kuralı belli; selçuk'u istemeyen tshirt alıyor. kaç tane satıldığı resmi siteden günlük sayaç şeklinde görülebilecek bu tshirtlerden iki milyonuncu satıldığı gün sözleşmesini feshediyoruz.

    4) tshirt maliyeti 5 tl olsa, tanesi 20 liradan satılacak tshirtlerden 30 mtl kar ediyoruz. hem selçuk gidiyor, hem de kasamıza para koyuyoruz. taraftarın desteğini alma ve taraftarı bütünleştirme de cabası.

    edit: typo düzeltmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın