• 5154
    çok da uzun olmayan bir sürede, yani orta vadede türkiye'de gücün el değiştirmesi ve birazcık adalete sevkedilmesiyle tekrardan damga vurmasını bekliyorum. bu kastettiğim süre zarfı yaklaşık bir beş seneyi bulabilir.

    ancak kısa vadede herhangi bir başarı veya kayda değer önemli bir gelişme beklemiyorum, olumlu anlamda. evet, en büyük suçlu dursun özbek gibi görünüyor, ancak aslında tam olarak o da değil. tam bir emir eri olduğu için, yarın öbür gün bu kastettiğim güç kendisini kovsa bile adı sanı başka biri tekrar dursun özbek kimliğine bürünecektir.

    özet olarak, aslında memleket olarak düzlüğü görebileceğimiz zaman, işte tam da o vakitten sonra galatasaray'ın da şahlanışı başlayacaktır. bunu hem bir ümit ve özlem olarak söylüyor, ayrıca rasyonel bir şekilde düşününce gerçekleşmesini bekliyorum. galatasaray'ın sözü geçen kişilerine düşense, gerçekten uzun vadede çalışabilecek başarılı ve potansiyeli bir yönetimi seçmek olacaktır. bakıldığında bu, aslında hem en kolay, hem de en zor olacak olan şeydir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın