• 324
    mevcut forvet ve kanat oyuncusu havuzuyla galatasaray futbol takımı için kullanılması mümkün değildir. kadroda en az 3 santrfor bulunmalı ki bizim şuan 2,5 tane var (buçuk dediğim asıl mevkisi açık olan sinan). ek olarak eren-gomis ikilisiyle de oynamak mümkün değildir. yoksa 4-4-2'nin bir yerden silindiği yok, fransa şampiyonundan hollanda 8.sine kadar uygun forvet ikilileri ve yeterli oyuncu havuzuyla bu dizilişi başarılı bir şekilde oynayan takımlar var.

    topa sahip olan bir takım olmak istiyorsanız orta ikilide bir oyun kurucu mutlaka bulunmalıdır. takım boyunu kısa tutabiliyorsanız (ki 4-4-2 adına önemli bir nokta bu) box to box oyuncu şart değildir. tabi olması ekstra katkı sağlar.

    kanat oyuncularından bir tanesini juan mata, arda turan, emre çolak gibi pas oyununa yatkın orta saha karakterinde bir futbolcu seçersiniz ki organizasyon eksiği giderilebilsin.

    güzel formasyondur. böyle bir takım doğal olarak biraz asimetrik dizilir. oyun planına ve oyuncuya göre belli kanada ağırlık biner. sadece hücumda değil savunurken de arka arkaya dizilen 3 blok halindeki savunma sistemi ile gayet iyi maçlar çıkarılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın