resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 14963
    ayrılığı ile ilgili gerek buradan gerekse dm yolu ile pek çok soru geldi. başkanın bugünkü açıklamasını beklediğimden biraz gecikmeli cevap yazıyorum. onun açıklamalarını referans alarak süreci kısaca aktaracağım.

    yazdığım (bkz: #2177288) başkanın söylediği https://i.hizliresim.com/kW9bRW.jpg (mayıs ayında değil, haziran başında oldu görüşme.)

    yazdığım (bkz: #2191872) başkanın söylediği https://i.hizliresim.com/Pr10V5.png

    anlatmak istediğim şu. wesley sneijder'in takımdan ayrılacağı sezon sonunda az çok belliydi. sürecin uzama nedenlerine gelince. ilk nokta tudor'un sneijder'den hemen vazgeçmemesi. ikincisi sneijder'in takım bulamaması. üçüncüsü tarafların isteklerinde uzun süre orta nokta bulunamaması. bunları alt alta yazdığımda haberci olarak düşünüp sneijder'in kalacağı şeklinde konuyu yorumladım ve umut ettim. lakin tüm şartlar yokuşta iken ani bir kararla sneijder bu işi daha fazla uzatmadan galatasaray'a zarar vermemek adına ayrıldı. bu durumu da galatasaray sevgisine bağlıyorum. istese bir sezon daha kalıp 4.5 milyon euro alabilirdi. şu anda boşta. düşük bir maaşla bir başka takımla anlaşacak.

    sonuç olarak sneijder'i belhanda göndermedi. selçuk göndermedi. tudor gitsin demedi. sneijder'i başkan gönderdi. niye gönderdiği ise bambaşka bir konu.

    ne tudor sempatizanıyım ne de selçuk inan fanatiğiyim. tek gerçek sorumluyu bilmenizi istiyorum sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın