resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2714
    bu senenin kaybedilmemesi için acil gönderilmesi gereken teknik direktörümüz;

    normalde teknik direktörlere zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum. ancak normal zamanlardan geçmediğimiz aşikar. tudor ile olmayacak bu anlaşıldı. sebeplerime gelince:

    1- snejder süreci hocayı oldukça yıprattı. östersund a karşı tur geçilse bile hocanın kredisi bir hayli azaldı ve ilerleyen süreçte işi zor.

    2- hocanın oynattığı oyun, oyuncu seçimleri ve oyuncu değişiklikleri tam bir felaket. misal östersund karşısında sinan hangi akla hizmet forvet arkası oynatılır? ikinci yarıda oyundan çıkana kadar sinan’ı göremedik. ayrıca sahada olmayan sinan'ın ancak 89. dakikada oyundan çıkmasına ne demeli?

    bir diğer misal; geçen sezon şampiyonluktan kopmamıza neden olan beşiktaş maçı. durduk yerde büyük macera aramış ve kritik derbiye takımın hiç alışık olmadığı üçlü defans uygulaması ile çıkılmıştı.

    hoca daha önceki açıklamalarında riekerink zamanında g.saray'ın tek oyun planı olduğunu söylemişti. önde baskı yapan östersund karşısında ben doğru düzgün bir oyun planı göremedim. oyunun neredeyse bir 75 dakikalık bölümünde rakibin ceza alanına girmeyi başaramadık. hani senin b planın, hani c planın?

    3- hocanın oyuncu yönetimi de bir felaket. elinde sneijder gibi bir oyuncu varken neden oyuncunla ters düşersin? aynı şekilde brumayla yaşadığı sıkıntılarda hala hafızalarda. hayatımda ilk kez bir oyuncunun sakatlık vs dışında daha 17. dakikada oyundan alındığını gördüm. bumu dur yani hocalık? ayrıca yeni gelenlerle hocanın sorun yaşamayacağı ne malum?

    kısaca lucescu'da boştayken hiç zaman kaybetmeden takımın başına getirilmeli. yanına hatırladığım kadarıyla a.demirspor ile anlaşamamış hasan şaş cuk oturur. futbolculuğu zamanında 2006 ve 2008 şampiyonluklarında takıma ağabeylik yaparak olumlu etki yarattığı çok konuşulmuştu. ayrıca şampiyon olduğumuz 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında teknik heyette idi. lucescu ile de geçmişte iyi bir ilişkileri vardı.

    bizi silbaştan bir kadro kurulurken ve bu kaos ortamından ancak kurt bir hoca çıkarabilir. lucescu aradığımız adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın