resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2708
    aslında 20 temmuz saat 22.30 sularını filan beklemeye gerek yok. ipinin çoktan çekilmiş olması gerekliydi. sezon içinde de kötüydü zaten.

    oynattığı futbol bence ikinci planda. o zaten kötüydü. kötü olacağı da belliydi. ondan şüphem yok. sorun davranışlarındaydı her zaman. şimdi şimdi ortaya çıkıyor ama insanlar o zamanlarda inanmadı. inanmak istemediler. kendilerince haklılardı.

    bu takımda tuttuğu adamlar var. bu adamlarla arasındaki formel ilişki nedir bilmiyorum. ama bu adamların çevresinde döndürüyor takımı. bu adamlara göre kadro kuruyor, bu adamlara göre futbolcu istiyor. yönetim köşeye sıkışmasa sabri ve semih de kalacaktı.

    transferlerin hiçbirinde kendisinin bırakın vizyonunu, dahli bile yoktur. transferleri yapan cenk ergün'dür. onun bağlantıları ile yapılmaktadır transferler. tudor sadece "şöyle bir futbol oynatacağım, şuralara futbolcu istiyorum" demiştir. istediği futbolcular vardı zamanında. ama yönetim onları alsaydı taraftar kulübü onlarla birlikte yakardı. sonrasında zaten cenk ergün'e verildi tüm yetki.

    benim anladığım kadarıyla yönetim tudor'u sneijder olayında kullandı. işi bitti ve şimdi de çöpe atacak. yerine bakalım kim gelecek? zira onlar da tudor'un bu işi kıvıramayacağını anladılar diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın