resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2706
    acayip fanlara sahip olan teknik direktör. sneijder'i kendsinin göndermediğini söyleyip, kalması için bahaneler arır hale gelmiş durumdalar.

    sneijder'in tudor'un kendisini istemediği yönünde yaptığı açıklamalarını geçtim, sneijder'i kendisi göndermese dahi gitmesi gereken şahıstır. sneijder'i gönderdi diye gitmesini istemiyor kimse. takıma hiç bir şey katmadığı, aksine katlettiği için gitmesini istiyoruz. bu arkadaş galatasaray seviyesinde değildir ve asla olamayacaktır. çalıştırdığı 6 aylık serüvende takıma gram katkısı olmamış, aksine hem zihin hem de mantalite olarak takımı anadolu takımı seviyesine getirmiştir.

    uefa'dan elenme meselesi neden bekleniyor onu da anlamıyorum. velhasılı kelam diyelim ki adını söyleyemediğimiz ö ile başlayan takımı 3-0 yendik ve çıktık. bu tudor'un çok iyi bir teknik direktör olduğunu mu gösterecek yönetime? ya da biz taraftara? yani illa bir sezonu daha hiç etmemiz mi gerekiyor? yahu bu dursun özbek ve çevresindeki şahıslar bu taraftarı aptal falan mı sanıyorlar? şu adamı göndermek için hala beklemek neden? değil 3-0, malum takımı 33-0'da yense bu adam gönderilmeli.

    daha gelmeden önce bas bas bağırdık. bu adam galatasaray seviyesinde değil yapmayın etmeyin diye. saftig tecrübesi var kapı gibi geçmişimizde, etmeyin dedik ama işte sonuç. ve hala bu adam takımda barındırılmaya devam ediliyor. akabinde takımda tutabilmek için ısrarla bahane arıyorlar.

    osmanlı'da asker ayaklandı mı, padişah isyanın büyümemesi için askerin istemediği vezirleri azledermiş. azletmezse eğer o padişah bir şekilde tahttan indirilirmiş. tarih ibret almak için vardır derler. nasıl ki devletin bel kemiği asker ise, kulüplerinde bel kemiği taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın