resim
Ahmet Şan
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 32
    bunun ve bunun zihniyetinin böyle "ben de buradayım, ben daha yandaşım" çıkışlarına iyice alıştık. bunlar zavallı adamlar, bunlar ülke kurtuluş savaşı verirken, o rahatsız olduğu tribünlerdeki insanların bir çoğunun atası mustafa kemal atatürk ile birlikte bu vatanın bağımsızlığı için cephede savaşırken, ülke bir arap kabilesi olarak himaye altında yaşasın diye her türlü hesabı yapanlar.

    kutuplaştırma kavramı bu hainler için doğru kelime değil. ülkenin kurucu dinamiklerinden ve bizzat kurucusundan bahseden marştan rahatsız olan adam kutuplaştırmıyor, hatta bölücülük de yapmıyor doğrudan vatan hainliği yapıyordur.

    kolpa destanlar vatan kurtarmaya benzemez, bunu it gibi biliyorlar, ondan bu kuyruk acısı. bunlar sözde müslüman adamlar; ölünün arkasından adının geçtiği marştan rahatsız olmuş haspam.

    bak o rahatsız olduğun marşta ne diyor, adın yazılacak mücevher taşa diyor. senin gibi kalasları, kaldırım taşı etmeyecek vasıfsızları adam yerine koymamış yazan, biz de koymuyoruz. bu cumhuriyet zaten böyle parazitlerin omzunda kurulmadı. bu cumhuriyetin çocukları da tribünlerde senin gibi çıkan çivilerin kafasına o izmir marşını çekiç gibi ilelebet çakacak.

    son olarak:

    (bkz: yallah arabistan'a)
App Store'dan indirin Google Play'den alın