2017-18 UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Rövanş Maçı
Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 121
    en az 3 farklı galibiyet alamadığımız sürece turu geçemeyeceğimiz maç olacaktır.

    farklı galibiyete inancı olan elbette vardır. 4-5 gol atalım da turu geçelim, seneye avrupa'da oynayalım istiyorum. ne kadar çok istiyorum anlatamam. ancak olacağına dair umudum da bir o kadar az.

    1 haftada ne değişebilir ? 3 gün önce pozisyona giremeyen takım 3 gün sonra nasıl en az 3 gol atar ? düşünüyorum düşünüyorum bir yol bulamıyorum. ilk maçtan tek farkı younes belhanda olacak. ona güvenim sonsuz. belhanda'nın iyi işler yapacağına inanıyorum.

    ayrıca cezalı olduğum için yazamadım da maicon bahsedildiği kadar leş bir oyuncu değil kesinlikle, ilk maçın ve suni çimin azizliği olduğuna inanıyorum. bu maçta* çok daha iyi olacaktır. yanına bir de vatandaşı mariano geliyor, bu onun motivasyonunu da saha içindeki rahatlığını da yukarı çekecektir.

    üzülüyoruz, moralsizleşiyoruz, hatta sağlığımıza zarar veriyoruz ama galatasaray'sız da olmuyor. daha 2 gün önce sahada yokları oynadılar ama 5 gün daha geçse de onları tekrardan izlesem diye kendimi yiyorum, geceleri heyecanlanıyorum. aşk böyle bir şey olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın