resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2681
    vallahi benim hatırladığım kadarıyla kendisini galatasaray teknik direktörü yapan itici güç sezen aksu şarkıları eşliğinde fatih terim klibi paylaşan twitter hesaplarıydı. sözlük benzeri platformlarda da o dönem hocamız olan riekerink'in ne denli işe yaramaz bir adam olduğu, oyuncu değiştirmeyi vs. bilmeyen bir beden eğitimi öğretmeni olduğu ve teknik direktörlük vasfı taşıyan herkesin, beden eğitimi hocası riekerink'in aksine, takımı yönetebileceği yazılıp çiziliyordu.

    tudor'un saha kenarında nasıl terlediği, oyuncularını kırbaçlayarak koşturduğu gibi övgüler "yabancı hayranı", "romantik", "dilenci" ve benzeri sıfatlarla tanımlanan zihniyete sahip arkadaşlardan değil, yukarıda saydığım özelliklere fetişi olan terim hayranı kitleden geliyordu. hadi ben o dönem sözlükte değildim ancak daha önce yazdığım bir entry'de tudor'un abartıldığından, türkiye liginde hamza'nın dahi parladığından bahsetmiştim. yabancı hayranı diye aşağılanan diğer arkadaşlar da riekerink'in, hakkında söylenen ve hoca değil'e varan tanımlamaların hiçbirini hak etmediğinin farkındaydı.

    keza sene başından beri bin paragraflık bomboş entry'lerle tudor öven, hatta işi tudor'un avrupa kupası kazanacak kadro kurduğu iddiasına vardıran malum arkadaş dahil, tudor övgülerinin büyük kısmının "yerli sevici" ve "fanboy" benzeri sıfatlarla tanımlanan zihniyete sahip arkadaşlardan geldiğini görebilirsiniz. bu arkadaşların sneijder düşmanlığı da şaşırtıcı değildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın