resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 673
    elindeki kadro barcelona da elinde bulunan kadro gibi bir kadro değildir. galatasaray'a kadronun bu olduğunu bilerek gelmiş ve bu kadro ile çalışmayı taahhüt ederek işe başlamıştır. bu kadro her maçta ve her takıma karşı onun sistemini 90 dakika oynayarak başarılı olabilecek yetenekte ve kapasitede değildir. önümüzdeki günlerde takımdaki sakat futbolcu adedi çoğalacak ve bu sistemi oynamak imkansız hale gelecektir.

    gelecek sezonlarda da barcelonada gibi bir kadro kurmaya galatasarayımızın bütçesi elverişli olmayacaktır. barcelona da şampiyonlar ligi kupasına uzandığı takımın değeri ortalama 1.ooo.000.ooo.000.-$ (bir milyar dolar) idi. kaldı ki bu kadroya rağmen şampiyonlar ligi kupasını kaldırdıktan sonra başarıyı devam ettirememiş ve takımdan ayrılmak zorunda bırakılmıştır.

    iş bu nedenle ülkemizin ve galatasarayımızın dinamiklerini göz ardı etmeyerek, kendi sistemini oynatmaktan ve öğretmekten vazgeçmeden bazı maçlarda maçı kaybedeceğini veya maçı alamayacağını anladığında, örneğin 70.li dakikalar gibi sisteminden vazgeçerek maçı alabilmek için değişik kombinasyonlar denemez ise bırak gelecek fenerbahçe maçını arifeyi görür bayramı göremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın