resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2608
    hala sneijder'i kendisinin gönderdiği düşünülüyor ya gülüyorum. arkadaşlar, takımın papazları selçuk'la sneijder'in maaşı o kadar çok ki yönetim bu iki arkadaştan birini gönderecekti zaten. kendileri selçuk'u tercih ettiler takımda tutmak için. türk olduğu için olabilir, 2 yaş daha genç olduğu için olabilir, biraz daha az maaşı olduğu için olabilir ama bu adamın sneijder'i istemediği koskoca bir yalan. dün sneijder sorusunu sorunca kaçmışmış. yahu adam ne desin? ben değil yönetim istemiyor, gidin onlara sorun mu desin? napsın herif susmak zorunda, mecbur yahu. geçen haftaki dursun'un röportajını açın izleyin sneijder sorusuna verdiği cevaplara bakın. asıl kaçamağı koskoca galatasaray başkanı yapıyor. ama tudor pis tudor kaka.

    dursun aydın özbek yönetimi her zaman olduğu gibi yine hocasını taraftarın önüne atıyor. ve biz taraftarlar da bunu her seferinde yiyoruz. daha 5 ay evvel gelen adamın ne kadar hatası olabilir? tudor galatasaray için yeterli de olmayabilir ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum, ama her seferinde hoca de-ğiş-mez. senin oyuncu ve yönetim kaliten yerlerde yahu, ne tudor'u? guardiola gelse ne yapabilir şu an? selçuk tolga sinan gümüş üçlüsüyle tiki taka mı oynayacak takım?

    demem o ki, hedef saptırmayın. şu takımda en son suçlanacak adam hala tudor. adam vasat orta saha oyuncusu istemiyor ve önerilenleri reddediyor diye mi kötü oldu? tolga'yla selçuk yılda 6 milyon euro alıyorlar yani ostersunds'un bütçesi kadar. bi zahmet çıkıp alsınlar turu. ama yok, tudor çok yanlış tercihler yapıyor? neden? gomis'in yerine eren'i, tolga'nın yerine donk'u, carole'un yerine tarık çamdal'ı oynatmadığı için. yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın