• 650
    (bkz: #2198644)

    özbek biraderler tarafından yaratılan sahte ortamın gerçek yüzünü öğrendiğimiz sezondur.

    lemina, imbula, asamoah, vainqueur, leiva derken gerçeklerin wilian arao olduğunu öğrendik. sneijder yerine alınan belhanda'ya verilen parayla 1 tane bile orta saha alınmayacağını öğrendik. biz 2 transfer lazım derken 1 tane yedek alınacağı gerçeği suratımıza çarptı.

    feghouli imza aşamasında, ben arfa mesaj gönderdi, konoplyanka göz kırptı derken aslında hepsinin hayal ürünü olduğunu gördük.

    başka bir stoper transferi düşünülmediğini, sol bek transferinden vazgeçildiğini ve sağ bek bakıldığını öğrenmiş olduk.

    sağ bekte tete ve corchia'nın uydurma olduğunu, mariano için kulübünü ikna etmesini beklediğimizi (!) gördük.

    benzer şekilde sneijder konusunda iki tarafın da kozlarını oynadığını, yönetimin, nedense, kendisini göndermek için kararlı (!) olduğunu öğrendik. sneijder gider agalar. sonuç aynı melo gibi olacak. sırf bunun için belhanda'ya servet bağlandı.

    selçuk ve yasin prenslerinin kaldığını da öğrendik. kadronun bunların üzerine kurulacağını da. zira orta sahaya yedek bakılıyor. orta sahamız harika çünkü.

    evet rüyadan uyandığımıza göre artık umarım alınan kombinelerin neremizde patladığını görmüşüzdür. haydi şimdi feghouli ve konoplyanka gelecek haberleri üzerine bi 10 bin kombine daha almaya koşalım.

    ekle e:

    diyorlar ki "nereden biliyorsun selçuk'la yasin'i?" arkadaş orta saha transferi yapılmıyor, yapılsa bile 1 tane olacak deniyor, abuk subuk isimler geçiyor, sneijder gönderilmek isteniyor. diğer taraftan sol kanat için hiçbir hareket yok. sol bek bile bakılmıyor. rodrigues var ayağına sol kanat unutturuluyor.

    geldiği günden beri selçuk be yasin'i kesmedi tudor. sıçıp batırdıkları maçlarda bile 90 dakika sahada tuttu. memnun demek ki selçuk ve yasin hala agnı şeyleri yapıyor. yasin 5 kişinin arasına giriyor. pas vermemek için kafasını bile kaldırmıyor. selçuk yan pasa devam ediyor. sahada öyle takılıyor.

    bu takımın en büyük sorunu orta saha. bu çözülmeden gidip belhanda'ya 8 milyon € bonservis bayıldık. şimdi ise "scout önerisi brezilyalılar" bakılıyor. hem de 1 tane.

    ekleme 2:

    https://twitter.com/...s/884420420153344000

    buyrun, başladık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın