resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11107
    yönetimin 2018 mayıs seçim kozudur. nasıl mı? hemen anlatayım.

    rezalet geçen iki sezonun, sneijderin etik dışı gönderilişinin, podolskinin skandal satışının falan üzerini 3-5 transferle kapamaya çalıştılar ve nispeten de başarılı oldular. sosyal medyada az da olsa destek görmeye başladılar, kombine satışları vs.

    bu aksiyonları alırken en büyük tehlike nedir normalde? başarısız olursa bu aksiyonlar, adamı öperler. bu şirret yönetim de bunun farkında ve kendilerine olan tepkiyi selçuk ve tudorun üzerine dağıtıyorlar.

    peki selçuk bu tepkileri hak ediyor mu? anasından emdiği sütü bilemem ama aldığı 3.5 milyon eurodan binlerce kat fazla bu tepkileri hak ediyor. 3 senedir haklı olarak nefret objesi oldu taraftar için ve kendi çanak tuttu buna.

    evet gelelim yönetimin düşüncesine. başarısız olunması halinde (ki ben bunu 90% civarında görüyorum.), önce tudor efendi hedef tahtasına oturtulup şutlanacak, mayısa doğru da taraftarın çoğunun tabiri caizse istediği kelle selçuk taraftara verilecek ve kendileri yine taraftarımızı dinledik edebiyatıyla seçime girecekler.

    evet belki uzak bi komplo teorisi ama benim ön görüm bu şekilde ve yönetimin geçmişine bakınca da "yok be bunu düşünüyor olamazlar" diyecek herkesle de sonuna kadar tartışırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın