resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1030
    sevmediğim başkan. çok iddialı olacak ama aziz yıldırım'ı fikret efendiden daha çok seviyorum. aziz'i tanıyoruz en azından. bu adamdaki her mikrofona konuşma merakı ve konuşurken mutlaka laf sokmak istemesi kendi adına en büyük eksiler. beşiktaş'ın transfer yapıp yapmayacağı sorulduğunda " rakiplerimiz bizim seviyemize gelmek için transfer yapacak elbette " diyor. yahu sen kimsin, senin takımın kim? galatasaray ve fenerbahçe bu kadar kötüyken zar zor şampiyon olabildin. 5 hafta daha olsa başakşehir şampiyon olacaktı. ama işte diyorum ya biz kötü olduğumuz için bu adam bu kadar rahat konuşabiliyor. aynı röportajda sokağa atacak paramız yok diyor. hmmm o yüzden aboubakar'a üstelik kiralık olmasına rağmen o kadar para döktü. her ne kadar taş olsa da 34 yaşındaki pepe'ye yıllık 5 milyon ve bir o kadar imza parası veriyor.

    riva ve florya arazilerinden gelecek para kendi elinde olsa dursun'dan çok daha iyi kullanabileceğini düşünüyorum. hatta güzel bir takım oluşturduğunu, takımdaki maaş dengesini korumasını da başarılı buluyorum ama işte bu burnu havada tavrı itici geliyor.

    son söz dursun'a. bak bizi düşürdüğün hale bak. menemen sevenler derneği başkanı bile çıkıp dalga geçiyor. sen devam et başkanlığa bakalım daha neler göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın