• 3193
    cnn türk'te an itibariyle programda konuşma yapan koçumuz.

    buraların bu kadar boş olması belki de söylediklerinin birçok kişi tarafından halihazırda bilinmesidir. kendisine milli takım ve galatasaray arasında seçim yapmaya zorlayan federasyonun kimin kuklası olduğunu hepimiz çok uzun süredir biliyoruz.

    hocanın muhteşem geçen eurocup macerasından sonra kulüp yöneticilerinin resmen taşak geçer gibi bütçede küçülmeye gideceğiz demesi de burada yoğun bir şekilde eleştirilmişti. bunun üstüne playoff oynayan takımın - her ne kadar şampiyonluk şansı düşük de olsa - bütçesini 4 milyon euroya düşüreceğiz dediler.

    kendisini zorla ve baskıyla takımdan göndermeye çalıştıkları da apaçık bir şekilde ortadaydı. bırakın kulüp başkanını taraftarı bile bu adamı sabote etmek için elinden ne geliyorsa yaptı. o satılmış köpeklerin tasmasını elinde tutan kişinin maçlara gelmesini de beklemiyorduk zaten. ergin hoca da bunun gayet farkındaydı.

    sonuç olarak kendisinin konuşmasında beni şaşırtan tek şey sponsor mevzusu için bizzat devreye girmesidir. çünkü kepaze yönetimin bu kadar alçalabileceğini düşünmemiştim.

    kendisini çok seviyorum ve kariyerinde başarılar almasını umut ediyorum. belki bir gün yollarımız tekrar kesişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın