resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1228
    bugun ilk defa galatasaray'imizin kaptanligini ta$iyamadigini hissettigim canimiz. ne gerek var mac oncesi cal cakalla muhattap oluyorsun be arda? zaten en son asy'deki olaydan vukuatlisin, uzak dur birak! iterse itsin, sende macta ez, mac oncesi hem kendini hem takimi hemde bizleri gerdiniz? ne gerek vardi allah icin? kafan orda kaldi macta oynayamadin iste?

    sen buyuk bir yildiz olacaksin, olacaksin diyorum cunku daha degilsin. bu etrafindaki malamatlar yuzunden harcanacaksin diye korkuyorum be kocum. adamlarin derdi seni sinirlendirmek.

    hayal kirikligina ugrattin bizleri be arda, hic yaki$madi. ben daha hic bir galatasaray kaptaninin boyle mac oncesi kavga ettigini gormedim. yazik , gunah. senin arkanda 30 milyon taraftar var, sorumlulugun fazla, uzak dur cakallardan.

    ne sol kanat ne ortasaha. senin aklinda bunlar yok! senin aklinda baska birseyler var, sen sag bektede oynarsin, onliberoda da. hic farketmez, sende o yetenek var aslanim.

    bidaha da seni sadece ya gs tv'de yada lig tv'de gorelim, harcanma arda'cim, bu ulkede seni yikmak isteyenler cok fazla, dik dur, hedefini belirle. biz sana inaniyoruz be aslan parcasi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın