• 451
    sözlüğe geldiğim ilk gün başlığıma ve mesaj kutuma ilk hoşgeldini yazan kişi. tahmin ediyorum bir çok kişiye de aynı şeyi yapmıştır. yeni bir ortama sıcak bir karşılama ile başlamak insana bir nebze olsun güven veriyor ve bu yüzden kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

    ben çok fazla entry girmem sözlükte. benim 3 senedir filan girdiğim entryi abimiz 1-2 ay içinde giriyordur. ha bu çok konuştuğu ya da her konuda fikri var gibi algılanmasın. adam sözlüğü sözlük yapıyor, içerik sağlıyor. elbette fikirlerini de söylüyor ama kimseyi kırmadan ve hakaret etmeden yapıyor bunu. manipülasyon filan yapacak son adamdır belki burada.

    yarın öbür gün moderasyona bir alım gerçekleşse ve bu alım için bizlere bir oy hakkı tanınsa, daha fazla sohbet ettiğim hatta görüştüğüm insanlar olmasına rağmen ben kendisini oylardım mesela. çünkü herkese eşit mesafede olacağından hiçbir şüphem olmaz, gerekeni yapar. ben bunu genelde okur olarak takıldığım halde böyle görüyorum. sohbet eden hatta vakit geçiren arkadaşlar muhtemelen daha neler söyler.

    küsmesin, takılmasın böyle şeylere. yazsın, yazmalı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın