• 580
    sneijder 5.000.000 euro maaş alıyor. sen sneijder'i 5.000.000 euro maaş alırken başka bir klübe satabilir misin? alıcısı çıkar mı?

    cevap: evet.

    sen belhanda'ya 10m euro bonservis 3,35 milyon euro + bonus (benim hesabımla 4.250m euro) maaş veriyorsun. sen belhanda'yı aldığın paraya 10m euroya satıp bu maaşını karşılayabilecek kulüp bulabilir misin?

    cevap: hayır.

    başka sorum yok. iyi futbolcu, kötü futbolcu olayına girmiyorum. herkes düşünsün, bebekte evin var satıyorsun aynı paraya kaynarcadan ev alıyorsun. sattığın evi herkes satın almak isterken, aldığın evi aynı paraya satabilmen mümkün değil. şu kulübü kapatıp gidelim, en azından dönüp arkaya baktığımızda iyi anlarımızı anarız. yoksa bu dursun özbek tüm taraftarı kanser edeceği gibi, bizi batıracakta.

    edit:

    bebekten 2 ev sattın, kaynarcadan 3 ev aldın kasadan para çıkmadı ama bak 3 ev aldık diyorsunuz. sabaha kadar tartışabiliriz, sneijder satılsın, podolski satılsın ya da gomis iyi futbolcudur, maicon kötü futbolcudur ama matematik yalan söylemez. matematik tartışmaya kapalıdır. 10 tane farklı hayatın içinden örnek sunarım burada belhanda'nın maaşı 2,2 milyon eur ve bunun %50.2 si vergi. yani 1.1m euro adamın net maaşı. hanginiz maaş zammı olarak aldığınız paranın 3 katından fazlasını alıyorsunuz?

    ffp diye en çok ağlayan yönetim, ben diğer yönetime enkaz bırakmayacağım diyen yönetim, nasıl oluyorda gomis'e 3 yıllık sözleşme yapıp son senesinde bile bu maaşları verebiliyor? yahu aklım izanım almıyor. birisi ne olur açıklasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın