• 1913
    öncelikle belirteyim transferde görülen o ki, işin bu kısmında vizyon olarak bir gram ilerleme katedemedik. sadece harcıyacak daha fazla paramız var. geri dönüşümü olmayacak oyuncunun daha kalitelisini alıyoruz.

    başka transfer yapılmayacak varsayalım. eldeki kadro, dizilişi çağ dışı bulsam da bana göre en iyi 4-4-2 oynar.

    muslera - linnes, serdar, maicon, yasin - belhanda, wes, tolga, garry - sinan, gomis

    linnes solda devam eder. bence performansı gayet iyi bu bölgede. yine sol iç oynayacak belhanda ve sneijder'in desteği ile o kanadı çok etkili kullanabilir.

    orta alanda defansif yük mecbur tolga'da. içeriye destek verecek belhanda ve sneijder ile birlikte orta saha organizasyonu en iyi bu şekilde yapılır. selçuk'tan da kurtuluruz. sağ koridoru yasin ve rodriguez'le kullanıcaz. yasin en azından kanat bek oynamanın gerektirdiği dinamizme sahip.

    bu sistemde gomis'le oynayan sinan bence zorlanmadan 15 golü geçer. her iki isim de bolca asist üretir üstelik. eğer zaman zaman sağ açığa geçecek taktiksel olgunluğu kazanırsa rodriguez'in hızını ve dripling özelliğini daha iyi kullanırız. maçın belli anlarında 4-3-3'e döner sol açık bölgesinde deneriz.

    iyi takım oyunu ve özellikle iyi pres anlayışı ile defansif zaafiyetimizi daha az hissedilir hale getirebilirsek güzel bir futbol oynarız.

    gomis'in yırtıcılığı, mücadele gücü ve hedef santrafor becerisi ile birlikte önemli bir kollektif yapıya bürünebiliriz.

    eğer başka futbolcu alacaksam ilk tercihim orta saha olur. ikinci tercihim de sağ bek. üçüncü bir oyuncu transfer edeceğimizi hiç sanmıyorum ama edersek bir orta alan daha ister selçuk inan'ın takımla ilişiğini keserim.

    ve eğer bir dilek hakkım olsaydı onu da dursun aydın özbek'in dönmemek üzere gitmesi için kullanırdım.

    #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın